Niemi - Pelaajakortit
Third Edition

Aleksi Koskinen, 45 vuotta
Vahvuudet: Psykologinen silmä ja korva. Viihdyn hyvin ihmisten parissa. Pidän myös eläimistä.
Heikkoudet: Olen primitiivisten viettien orjuuttama. Puihin kiipeileminen on melko yleinen apina-isiltäni peritty käyttäytymismalli.
Pidätkö sienistä? Mmmm...tatteja kermassa. Kyllä kiitos. Sellaisista en pidä, jotka kasvavat varpaidenväleissä.
Maitopurkkisi tärkein esine: Näiden elämäntapojen säilyessä inhalaattori.
Vinkkisi muille heimolaisille: Mikäli menehdyn koitoksessa, testamenttaan luisen ruhoni heimolaisten vapaaseen käyttöön.
Jouni Juhola, 50 vuotta
Vahvuudet: Hmm... olen kerran pitänyt tupakkalakkoa kokonaisen viikon, joten se varmaankin kertoo sen, että olen varmasti porukan vahvin, ja viimeisin niemeen jäävä.
Heikkoudet: Viinalle vähän perso. jos kalja loppuu niemestä, niin varmaan etsin lähimmän kuppilan ja menen sinne dokaamaan. Hitot muista.
Pidätkö sienistä? Jeps. Tiedän monia hyviä reseptejä kärpässienistä. Muillekin varmaan maistuisi munakas, joka sisältää kärpässientä ja haaparouskua sekä myrkkyseitikkiä. Nams :P
Maitopurkkisi tärkein esine: Mitä? Maitoa? Ei hemmetissä. Minä en sinne tule, jos joku kilpailija juo maitoa. Ei perkeleessä. Viina on viisasten juoma.
Vinkkisi muille heimolaisille: Psst. Syytetään Lassi Nikusta kaikesta pahasta mitä niemessä tapahtuu. Uskon, että voimme selvitä mistä vain yhdessä.
Iiro Romo, 30 vuotta *
Vahvuudet: Iso koko ja tyhmä pää...
Heikkoudet: Krapulan sietokyky ja tyhjä pää...
Pidätkö sienistä? Erittäin paljon, varsinkin herkkusienistä ja keltavahveroista eli kanttarelleista! (vai mitä tällä kysymyksellä tarkoitetaan?)
Maitopurkkisi tärkein esine: 'Langaton' avainketju, sillä pääsee sinne minne ei halua tai vaikka haluaisikin, ja tarvittaessa myös pois sieltä missä ei halua olla tai vaikka haluaisikin!
Vinkkisi muille heimolaisille: En aio liittyä varsinaisesti mihinkään heimoon, vaan toimin itsenäisenä "palkkasoturina" ja hämmennän hyppimällä heimosta toiseen parhaan tarjouksen mukaan!

* "Palkkasoturi" Romo ei aio vanheta kuin 30-vuotiaaksi. Oikeasti hän on Niemessä (sen nimi on..) 50-vuotias. -toim.huom.
Anne-Mari Andersson, 46 vuotta
Vahvuudet: Pelastusrengas vyötäröllä omasta takaa ;)
Heikkoudet: Lievä sekopäisyys (voi olla myös vahvuus)
Pidätkö sienistä? Kaikissa muodoissa
Maitopurkkisi tärkein esine: Pullonavaaja
Vinkkisi muille heimolaisille: Pitäkää sienistänne kiinni...
Sentit'in 2
Sentit'in 4